Набір повітряних куль для зустрічі з пологового будинку Set 117062


Цiни:
Артикул: 117062
Короткий опис:

Комплексна прикраса кімнати кульками  для зустрічі з пологового будинку наповнені гелієм. Латексні кулі оброблені спеціальною рідиною Hi-Float. Час польоту в середньому: кулі з конфетті 4 дні, однотонні кулі 10 днів, фольговані кулі 10 днів. Спеціальні вантажі не дозволяють композиціям з куль відлетіти. Колір стрічки максимально підібраний під колір кульок. Гарантія польоту кульок 2 доби.

Композиція з повітряних куль для зустрічі мами та дитини з пологового будинку підкреслить урочистість події та зробить цей день яскравим та незабутнім.

У композицію входить: фольгована куля зайчика (80 см), Фольгована куля у формі хмари ( 76 см) індивідуальним написом, Куля Bubble з  пір'ям (45 см) та індивідуальним написом; 3шт. Серця, зірки (45 см), 8 однотонних латексних куль (30 см). Фото реального оформлення зустрічі з пологового будинку можна подивитися у фотоальбомі Зустріч з пологового будинку

Наповнення: гелій

Колір: асорті

Розмір: 2 м (композиція)

Час польоту в середньому: кулі з конфетті 4 дні, однотонні кулі 10 днів, фольговані кулі 10 днів, куля баблс з пір'ям 2 дні.

Гарантія на політ : 2 доби

Увага! Колір товару на фотографії може відрізнятися від фактичного кольору, залежно від індивідуальних налаштувань вашого монітора, фотоапаратури та освітлення. 

Інформація для покупців

Як оплатити

Сплатити Набір повітряних куль для зустрічі з пологового будинку Set 117062 ви можете в наших магазинах, кур'єру за фактом доставки, на карту Приватбанку, Монобанку або на розрахунковий рахунок.

Як отримати замовлення

Набір повітряних куль для зустрічі з пологового будинку Set 117062 ви можете забрати самовивізом з наших магазинів або замовити кур'єрську доставку по Києву та області.

З цим товаром також купують
Мішок для транспортування надутих куль Мішок для транспортування надутих куль
115034
Матеріал: поліетилен
Ціни:
Кулі з гелієм кристал-макарунс мікс: ніжно-блакитний Кулі з гелієм кристал-макарунс мікс: ніжно-блакитний
102083
Наповнення: гелій Колір: light blue Розмір: 12 "(30 см) Матеріал: латекс
Ціни:
Показать ещё
Декор для зустрічі з пологового будинку "Коляски Boy" 118003 Декор для зустрічі з пологового будинку "Коляски Boy"
118003
Матеріал: Картон Колір: blue, синій Розмір 170 см. Тематика: Зустріч з пологового будинку, кульки у пологовий будинок, дякую за сина
Ціни:
Декор для зустрічі з пологового будинку "Спасибі за сина" 118004 Декор для зустрічі з пологового будинку "Спасибі за сина"
118004
Матеріал: Картон Колір: blue, синій Розмір 200 см. Тематика: Зустріч з пологового будинку, кульки у пологовий будинок, дякую за сина
Ціни: