Куля для визначення статі дитини з конфетті 127001


Цiни:
Артикул: 127001
Короткий опис:

Куля для визначення статі дитини - велика непрозора куля, наповнена гелієм. У кулю поміщаються конфетті рожевого чи блакитного кольору, залежно від статі дитини. При проколюванні Ви отримуєте салют. Стрічка підбирається найбільш підходяща за кольором, за бажанням замовника її можна прикрасити гірляндою тассел або іншим декором (додатково оплачується).

Куля для визначення статі дитини - блискуче рішення для вечірки Gender reveal party (Baby Shower), намілейшого свята для майбутніх батьків. 

У непрозорий шар поміщаються конфетті, колір якого відповідає підлозі дитини: рожевий - якщо чекають дівчинку, блакитний - якщо чекають на хлопчика.

Щоб дізнатися стать дитини, необхідно лопнути кулю, в результаті чого з'явиться розкішний салют з конфетті. 

< Як зберегти в таємниці від батьків стать майбутньої дитини? Дуже просто, в день відвідування УЗД, попросіть лікаря не називати вголос хто народиться, а написати стать малюка на папері і запечатати в конверт. Конверт, в якому вказано стать дитини, передаєте організатору свята або нашому менеджеру. 

Наповнення: гелій

Колір: чорний (black)

Розмір: 80 см

Матеріал: латекс

Інформація для покупців

Як оплатити

Сплатити Куля для визначення статі дитини з конфетті 127001 ви можете в наших магазинах, кур'єру за фактом доставки, на карту Приватбанку, Монобанку або на розрахунковий рахунок.

Як отримати замовлення

Куля для визначення статі дитини з конфетті 127001 ви можете забрати самовивізом з наших магазинів або замовити кур'єрську доставку по Києву та області.