Кулі з малюнком - Amoun us (rus) 112049


Цiни:
Артикул: 112049
Короткий опис:

Кулі з малюнком Amoun us наповнені гелієм і оброблені спеціальною рідиною Hi-Float. Час польоту куль "Amoun us" в середньому 7 днів. Кулі Amoun us можна зв'язати в пучок або розпустити під стелю. Стандартна довжина стрічки 120 см, колір стрічки максимально підібраний під колір кульки (довжину та колір стрічки можна погодити при оформленні замовлення). Гарантія польоту кульок з обробкою Hi-Float 2 діб.

Кулі з малюнком Amoun us відмінне рішення при оформленні дитячих свят та інших урочистостей у ігри Amoun us ! Кулі з малюнком Майнкраф чудовий подарунок для поклонників та фанатів культової гри Amoun us.

Наповнення кулі: гелій

Колір кульки: multycolor,

Малюнок: Amoun us  (rus)

Розмір кулі: 12" (30 см)

Матеріал: латекс

Час польоту куль: 2-7 дн

Увага! Колір куль на фотографії може відрізнятися від фактичного кольору, залежно від індивідуальних налаштувань вашого монітора, фотоапаратури та освітлення.< /noindex> 

Інформація для покупців

Як оплатити

Сплатити Кулі з малюнком - Amoun us (rus) 112049 ви можете в наших магазинах, кур'єру за фактом доставки, на карту Приватбанку, Монобанку або на розрахунковий рахунок.

Як отримати замовлення

Кулі з малюнком - Amoun us (rus) 112049 ви можете забрати самовивізом з наших магазинів або замовити кур'єрську доставку по Києву та області.

З цим товаром також купують
Коробка-сюрприз з кульками among us 118125 Коробка-сюрприз among us 118125
118125
Коробка сюрприз із кулями – це дуже оригінальний спосіб привітання! Коробка велика та красива, стане чудовим сюрпризом на день народження!
Ціни: